Läs våra kunders egna ord om tjänsten

”BÄST BEMÖTANDE, TREVLIG OCH HJÄLPSAM PERSONAL. REKOMMENDERAS HÖGT TILL ALLA.”

Zensum har över 2300 omdömen på Trustpilot med en genomsnittlig kundnöjdhet på 9,3 av 10 möjliga. Du kan vara trygg i att vi ger dig den bästa servicen på marknaden. Läs några utvalda omdömen här nedan.

"Mycket gott bemötande"

Kerstin

Mycket gott bemötande. Det kändes att kontakten på Zensum engagerade sig i just mitt ärende och erbjöd sig att ringa upp mig och kolla upp hur processen fortlöpte på den tid då jag verkligen hade tid att prata. När jag väl fått mitt lån var kontaktpersonen mycket uppmuntrande och erbjöd hjälp vid senare tillfälle om det skulle behövas.

Man blev behandlad som en "människa" och inte som - "en bland många samtal". Tack Zensum AB!

"Snabbt och smidigt"

Mattias

Jättebra hjälpmedel för att pressa räntan på privatlån. Istället för att göra det själv.

Inget tvång. Helt kostnadsfritt. Trevligt och personligt med återkopplande kundtjänst. Så man kan lugn o behagligt luta sig tillbaka medans Zensum jämför och meddelar vilka banker/kreditgivare som är bäst. Kanonbra tjänst.

"Flexibelt och kundcentrerad"

Ioana

Jag hade Moa H som kontaktperson och jag kan inte vara mer tacksam med den hjälpen och stödet jag har fått. Bra och smidig service, flexibelt och kundcentrerad.

Jag är nöjd och rekommenderar Zensum starkt. Tack Zensum för allt.

"Ett fantastiskt bemötande"

Joakim

Ett fantastiskt bemötande. Mycket kunnig kontaktperson. Professionell handläggning , dessutom uppföljning . Väldigt personligt bemötande fanns o finns alltid tillgänglig. Vi är mer än nöjda med M. Kamil, en klippa!!

"Rekommenderar för alla"

Lidia

Super TACK för Simon S.

Bra, trevligt, hjälpsam och professionell personal med mycket kunskaper. Man vågar fråga om allt utan tvekan. Superbra bemötande. Jag är supernöjd. Rekommenderar för alla.