Om Zensum

Sluta låna – Börja spara!

Att samla lån för att sänka sin månadskostnad har blivit allt vanligare i Sverige under de senaste åren. Trots detta ökar svenskarnas skulder mer än någonsin.

Ett samlingslån med lägre månadskostnad innebär ofta inte bara en sänkt ränta, utan även en förlängd återbetalningstid. Ett bra samlingslån upplagt på maximal återbetalningstid kan göra att du sänker månadskostnaden med flera tusentals kronor. Är detta bra eller dåligt?

En sänkt månadskostnad skapar förutsättningar till en minskad ekonomisk stress. Problematiken är dock att en stor andel svenskar är bättre på att konsumera än att spara. Många väljer att använda den sänkta månadskostnaden som ett samlingslån medför till att öka sin konsumtion, istället för att spara. Följaktligen fortsätter konsumenternas kreditskulder att successivt öka.

Zensum grundades i Stockholm år 2013 med en vision om att förändra privatpersoners ekonomiska beteenden. Genom professionell och långsiktig rådgivning har Zensum hjälpt över 100.000 kunder att se över lån och sparande.
Zensum är idag 150 anställda med kontor i Stockholm och Uppsala.

Bästa Hälsningar,

Team Zensum

Jobba med oss

Zensum kommer alltid behöva engagerade människor som vill växa med Sveriges mest självklara företag. Här nedanför kan du läsa om alla stolar vi vill fylla. Om du känner att du är rätt för oss – gå på magkänslan och ring oss på 0771 - 30 44 44 eller maila jobb@zensum.se och boka in en intervju.

Lån

Utveckling

Klagomål

Vi på Zensum strävar alltid efter ha nöjda kunder, om du är missnöjd med vår tjänst eller har ett klagomål kan du kontakta vår klagomålsansvarige på klagomal@zensum.se eller 0771-30 44 44 eller skicka brev till:

Zensum AB
Klagomålsansvarig
Riddargatan 30
11457 STOCKHOLM

Är du inte är nöjd efter att klagomålsansvarig prövat ditt klagomål kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN), telefon 08-508 860 00, e-post arn@arn.se, Box 174, 101 23 Stockholm.
Om du söker avgiftsfri vägledning kan du kontakta Konsumenternas Bank- och finansbyrå,
tel 08-22 58 00.