Vi prioriterar dig

Oavsett om du ska samla befintliga lån och krediter eller behöver ett nytt lån kan det vara bra att jämföra mellan flera olika långivare. Din personliga handläggare hjälper dig att se över din ekonomiska situation och försöker hitta det alternativ som passar bäst för dig. Även efter att jämförelsen är avslutad kan du kontakta din handläggare om du har frågor eller funderingar.

Hur mycket vill du låna?

Lånebelopp

300 000 kr

Återbetalningstid

12 år

Ungefärlig kostnad

2775 kr/månad

Räntan är rörlig och sätts individuellt, mellan 2,95%-29,06%, högsta effektiva räntan 33,23%. Exempelränta är 5 % (effektiv). Totalbelopp för ett annuitetslån på 300000, 12 år löptid, 0 kr i uppläggningsavgift. Månadskostnad: 2775 kr, totalkostnad 399600 kr. Återbetalningstider mellan 1-15år kan sökas.

Hur funkar det?

När du vill låna pengar kan du antingen fylla i din ansökan här på sidan eller ringa oss och prata direkt med en av våra handläggare. Efter att din ansökan är mottagen och behandlad kommer våra samarbetspartners att ge bud och därefter återkopplar vi till dig så snart som möjligt med resultatet. Din handläggare går igenom bankernas villkor, berättar om de bästa buden och hjälper dig att välja det erbjudande som passar dig bäst.

Vad krävs?

För att kunna ta del av våra tjänster måste du uppfylla vissa lånekrav:

  • Du måste vara minst 18 år
  • Du måste ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år
  • Du har en fast inkomst från arbete, pension eller annat likvärdigt
  • Har en årsinkomst på minst 120 000 kr
  • Du måste även ha varit skuldfri från Kronofogden i minst 6 månader
Medsökande

Om du är osäker på om du uppfyller minimikraven för att få låna pengar kan det vara bra att skaffa en medsökande. Om du har en medsökande när du skickar in din ansökan har ni större möjlighet att få lånet beviljat.

Hur lång tid tar det?

En ansökan hos oss tar bara ett par minuter att fylla i. Efter att din ansökan är klar tar vi in offerter åt dig från våra långivare. Efter att vi fått svar kontaktar vi dig och hjälper dig att skräddarsy det bästa erbjudandet.

Vad behöver du göra?

Innan du skickar in en ansökan är det viktigt att du tar fram information om befintliga lån och krediter. Du kan bli ombedd av långivaren att komplettera din ansökan med uppgifter om anställning och id-handling. Om du förbereder detta går det snabbare att behandla din ansökan och hitta en nytt billigare lån.