Låna upp till 600 000 kr

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet där du kan använda pengarna till vad du vill, oavsett om du ska renovera köket, köpa ny bil eller samla befintliga lån och krediter.

När du bestämt dig för att ansöka om ett privatlån är det bra att jämföra villkor hos banker och kreditgivare. Det kan det skilja mycket i räntekostnader och villkor mellan olika långivare. Att förhandla och jämföra kan göra att du i slutändan sparar en hel del – pengar som exempelvis kan användas till att betala av lånet snabbare.

Hur mycket vill du låna?

Lånebelopp

300 000 kr

Återbetalningstid

12 år

Ungefärlig kostnad

2775 kr/månad

Räntan är rörlig och sätts individuellt, mellan 2,95%-29,06%, högsta effektiva räntan 33,23%. Exempelränta är 5 % (effektiv). Totalbelopp för ett annuitetslån på 300000, 12 år löptid, 0 kr i uppläggningsavgift. Månadskostnad: 2775 kr, totalkostnad 399600 kr. Återbetalningstider mellan 1-15år kan sökas.

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån är detsamma som ett blancolån och innebär alltså att lånet är utan säkerhet, till skillnad mot exempelvis ett bostadslån. Lånebeloppet för ett privatlån ligger ofta på minst några tusen kronor upp till 600 000 kronor. Räntan på ett privatlån baseras på hur rimligt långivaren anser att det är att du kan betala tillbaka lånet, det är viktigt att jämföra dina alternativ innan du tar lånet för att säkerställa att du får bästa möjliga villkor. När du hittat en långivare som passar dig så väljer du den återbetalningstid som passar din ekonomiska situation bäst.

Vanligt privatlån

Ett privatlån kan du använda för att finansiera ett bilköp, renovera ditt hus eller hjälpa dig när en oförutsedd kostnad uppstår.

En annan vanlig anledning att ta ett privatlån är för att kunna samla befintliga lån och krediter hos en och samma långivare. Att ha flera mindre lån blir oftast betydligt dyrare och har en högre effektiv ränta jämfört med om du samlar allt hos en långivare. Du slipper flera olika avgifter och kan enklare hålla koll på dina betalningar. Genom att samla alla dina lån till ett så kan din kreditvärdighet förbättras och det kan påverka den ränta du blir erbjuden i framtiden.

Hur lång tid tar det?

En ansökan hos oss tar bara ett par minuter att fylla i. Efter att din ansökan är klar tar vi in offerter åt dig från våra långivare. Efter att vi fått svar kontaktar vi dig och hjälper dig att skräddarsy det bästa erbjudandet.

Vad behöver du göra?

Innan du skickar in en ansökan är det viktigt att du tar fram information om befintliga lån och krediter. Du kan bli ombedd av långivaren att komplettera din ansökan med uppgifter om anställning och id-handling. Om du förbereder detta går det snabbare att behandla din ansökan och hitta en nytt billigare lån.